onsdag 27 april 2011

Planering musikprojekt dag 2

Så här såg vår dagordning ut idag för manus/teatergruppen:


Vi gjorde en grovplanering i manuset. Bland annat delade vi in låtarna i rätt ordning de ska sjungas och spelas i teatern.


Vi gick igenom varje sång för att sedan skriva en lista till rekvisitagruppen vad som ska fixas till föreställningen.


Vi kom även på lite hur vi ville att ljuset skulle användas till en scen och också att vi skulle ta nytta av datorn för att skapa bakgrundsbilder. Om detta pratade vi med de som har hand om ljud och ljus under projektet.



Vi hade en ständig kontakt med rekvisitagruppen för att beskriva hur vi tänkte som de sedan kunde tillverka i bildsalen. Vi behövde även ändra på en vers i en sång för att bättre passa in i handlingen, så därför pratade vi också med musikgruppen vid flera tillfällen under dagen. Vi avslutade dagen med att alla grupper träffades och berättade vad vi gjort så alla fick en inblick i det mesta.

I teatern är det tre roller, Draken, Stina och Prinssessan. Vi kommer också ha en berättare till vår teater som även hälsar alla barn välkomna och presenterar föreställningen. Under själva föreställningsveckan ska vi bjuda in barn (varje student lämnar ut en skriftlig inbjudan till sin vfu-plats. Vi pimmar till rekvisitagruppen om vilka studenter som kan tänka sig att bjuda in sin vfu-plats) till onsdag och torsdag klockan 10.00. På tisdagen ska vi bjuda in studenter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar